Inverter klime

Prikazan jedan rezultat

Inverter klime – grejanje ili hlađenje sa do 50% uštede

Inverter klime su samo naizgled iste kao standardne. Razlike su ipak više nego očigledne iako se one ne ogledaju u dizajnu. Savremena inverterska tehnologija funkcioniše na sasvim drugačiji način. Način koji donosi maksimalne performanse grejanja ili hlađenja uz neverovatne dugoročne uštede.

Samo na našem sajtu, inverter klime u cenovnom rasponu od 40.000 do 94.000 dinara.

Tradicionalni klima uređaji sa fiksnom brzinom se konstantno pokreću i zaustavljaju tokom svog rada. U jako vrelim ili jako hladnim periodima dana, ovo je posebno izraženo. Kada jedinica dostigne zadatu temperaturu, potpuno se isključuje, a zatim se iznova startuje kada se podešena temperatura u prostoriji  promeni. Ovaj proces zahteva mnogo energije za klimatizaciju i prouzrokuje ogromne troškove tokom sezone kada se intenzivno koristi.

Extra ponuda Ferroli Ambra Inventer 12000btu uz besplatu dostavu 62.000 dinara. Kupi i uštedi do 8.000 rsd. Ograničene količine!!!

 

Inverter klime poseduju sposobnost kontrole brzine motora kompresora,  tako da se njegovim radom postiže najefikasnija klimatizacija, manja potrošnja električne energije i direktno smanjenje tekućih troškova.

Inverterska tehnologija omogućava da vaš klima uređaj radi konstantno tokom dana na veoma efikasan način, koristeći samo pametno upravljanje brzinom motora. Brzina motora kompresora se usporava kada se postigne željena temperatura, čime se štedi energija, dok u porastima ili padu temperature u prostoriji, klima uređaj automatski ubrzava svoj rad da bi održao onu zadatu.

Zašto inverter klime:

  • Isplativa su investicija
  • Smanjena potrošnja električne energije
  • Efikasne podjednako i za hlađenje i grejanje u bilo kom prostoru
  • Moderan dizajn i kvalitetna izrada
  • Daljinsko upravljanje
  • Savršeno čist vazduh uz hepa filtriranje
  • Zdravo okruženje uz manje alergena i prašine

Inverter klime cena

Platiš skuplje u startu – štediš svo vreme korišćenja

Cena inverter klima je sa razlogom nešto veća od cene standardnih klima uređaja. Viši početni troškovi kupovine u odnosu na standardne, pobeđuju u dugoročnoj trci sa isplativošću i štednjom. Takođe, u našoj ponudi izdvojili smo najkvalitetnije invereter klime po najpristupačnijoj ceni.

Ne zaboravite i na redovan popust na ugradnju koji nudimo tokom cele godine

Ukoliko niste dovoljno informisani o samim uređajima, ne posedujete dovoljno znanja, iskustva ili niste sigurni koju da odaberete, naš tim je spreman da vam u svakom momentu pruži sve neophodne informacije. Tu smo da vam otklonimo sve nedoumice oko izbora modela koji je najbolji baš za vas.

Pozovite nas na 062 503 200.

Prodaja klima, njihova  montaža i servis, su usluge koje možete dobiti kod nas i to sve na jednom mestu i u par klikova. I ne samo to, mi smo vam na raspolaganju i tokom perioda korišćenja u vidu redovnih servisa ali i otklanjanja potencijalnih kvarova u najkraćem roku, čak i tokom letnje sezone.