Ugradnja klime popust koji traje tokom cele godine

Ugradnja klime popust koji traje cele godine trenutno je dostupan u gradovima Novi Sad, Vrbas, Inđija i Beograd sa okolnom. Očekujte nas uskoro i u drugim mestima!

Naša firma iza sebe broji više od 10 godina iskustva u prodaji, montaži i servisiranju klima. Sa najsavremenijom opremom, dugogodišnjim timom saradnika, majstora i njihovom fantastičnom organizovanošću, postigli smo da na ovim prostorima angažujući nas dobijete najbolju moguću uslugu po najpovoljnijim cenama.

Za razliku od drugih, mi smo u mogućnosti da dajemo popust tokom cele godine na ugradnju klima uređaja koje kupite na našem sajtu. Ovoj izvanrednoj ponudi prethodila je višegodišnja angažovanost na mnogobrojnim projektima koja je vremenom prerasla u više od odnosa kupac- prodavac i donela nam mnoštvo preporuka za naredne saradnje.

ugradnja klime novi sad beograd popust

Ugradnja klime popust – kako do najpovoljnije cene ugradnje

Ne postoji lakši način da ostvarite popust! Obavite online kupovinu i preuzmite svoj popust za ugradnju!

Odaberite klimu sa popustom, a zatim rezervišite svoju klimu pozivom na broj 062 503 200. 

Pred vama su standardni i inverter modeli klima uređaja, koje smo izdvojili iz ponude na osnovu popularnosti, funkcionalnosti, kvaliteta, tehničkih specifikacija i naravno onoga što najviše uvažavamo – iskustva naših korisnika. Kupovinom bilo kojeg modela s ove stranice ostvarujete popust na ugradnju.

Ugradnja klime popust na standardne klima uređaje       

Posedovanje klima uređaja više nije luksuz nego potreba, a toj činjenici doprinose i naše Midea standard klime. U nastavku pogledajte izbor visokokvalitetnih, najbolje ocenjenih i naravno najpovoljnijih standard klima.

Ugradnja klime popust na inverter klima uređaje

Zima ili leto, hlađenje ili grejanje – sa inverter klimom ste sigurni da ste odabrali najekonomičnije i najbolje rešenje. Naša ponuda obuhvata samo testirane i proverene modele uz čiju kupovinu ostvarujte popust na ugradnju.

Ukoliko niste dovoljno informisani o samim uređajima, ne posedujete dovoljno znanja, iskustva ili niste sigurni koju da odaberete, naš tim je spreman da vam u svakom momentu pruži sve neophodne informacije. Tu smo da vam otklonimo sve nedoumice oko izbora modela koji je najbolji baš za vas.

Pozovite nas – u svakom momentu smo dostupni na broj 062 503 200 ili nas kontaktirajte preko sajta.

Prodaja klima, njihova montaža i servis, su usluge koje možete dobiti kod nas i to sve na jednom mestu i u par klikova. I ne samo to, naš tim je vam je na raspolaganju i tokom perioda korišćenja u vidu redovnih servisa ali i otklanjanja potencijalnih kvarova u najkraćem roku, čak i tokom letnje sezone.