Zašto mi za servis, montažu ili popravku klima uređaja

Klima021 razbija predrasude da majstori kasne, da su neažurni ili da popravke imaju rok trajanja kraći od smene.

Naš rad se ne svodi samo na prodaju, servisiranje, montažu ili popravke. Ove glavne usluge iz našeg asortimana su obogaćene čitavim dijapazonom dijagnostičkih postupaka,  preventivnog delovanja i konstantnim učenjem i praćenjem inovacija i tehnologije. Naoružani znanjem, iskustvom i stručnošću, spremni smo pružiti samo najbolje od najboljeg, rešavati probleme brzo i efikasno, ali i sprečiti sve buduće kvarove i produžavati životni vek svake jedinice za klimatizaciju posebno.

Kada birate nas, vi ne birate samo tim profesionalaca. Vi birate uigranu ekipu doktora za hitne intervencije u oblasti klimatizacije!

Zašto mi kao prva opcija pri kupovini klima uređaja

Zasto odabrati nas prilikom kupovine ili servisa klima uredjaja

Različite veličine prostorija, različite površine, arhitektonska rešenja i namene korišćenja koje su samo vaše, su iz istog razloga i jedinstvene. Izbor pogrešnog klima uređaja može dovesti do toga da je ona neupotrebljiva, neefikasna, da preterano radi bez efekta i što je još gore, pogrešni izbori mogu dovesti do kvarova ali i potpunog prestanka rada.

Klima021 pristupa svakom zahtevu i upitu individualno, baš tako kako i treba. Sa nama ste sigurni da ćemo vas uputiti isključivo na ono što je za vas dobro, pomažući vam da izaberete idealnu klimu u skladu sa vašim lični zahtevima i mogućnostima.

kako izabrati klima uredjajBrinemo o svim detaljima

Mi brinemo o svim detaljima, pa tako vodimo računa da osim vrhunske usluge, brzih intervencija ili besplatne podrške, izađemo u susret ukoliko imate ograničen budžet. Ako se još uvek pitate zašto mi,  reći ćemo vam da nas konkurentne cene svakako izdvajaju na tržištu u odnosu na druge, ali da su popusti koje dajemo ne viđaju baš tako često.

Popust na montažu koji traje cele godine, prodaja klima uređaja na rate, montaža na rate, samo su deo konstantnih povoljnosti koje nudimo. Pratite naš sajt redovno i ostanite uz Klima021, kako u budućnosti ne biste propustili nijednu više.