Ko je klima servis “Klima021”?

kako izabrati klima uredjajIza sajta na kom ste trenutno stoji više od 50 ljudi. Ljudi koji u savršenom sklopu pokreću ogromnu mašineriju koja radi za vas, formirajući više usluga koje su vam potrebne. Bilo da ste u potrazi za montažerima, serviserima, iskusnim i stručnim majstorima za popravke ili vam treba savet pri kupovini i odabiru novog klima uređaja, naša firma  je omogućila da sve ovo pronađete na jednom mestu.

Zadovoljstvo korisnika na prvom mestu

Posvećeni smo samo jednom cilju – pružanju što bolje usluge i zadovoljstvu korisnika, jer smatramo da je to jedini put da se i dalje razvijamo i osvajamo tržište sve više. Neka prošla vremena su dozvoljavala da se određenim poslovima bavi bilo ko, pa čak i neko bez iskustva i stručnog znanja.

Era interneta je na našu sreću gotovo potpuno zabranila ovu mogućnost. Transparentnost koju pruža internet u vidu recenzija, objavljivanje komentara i deljenje iskustava korisnika usluga, dovela nas je u sam vrh u sferi u kojoj poslujemo.

O nama govori preko 4.000 zadovoljnih korisnika čiji broj iz dana u dan raste. Klima 021 je danas zahvaljujući vama, našim lojalnim kupcima i korisnicima – lider u oblasti klimatizacije.

Naša vizija i misija

Preko deceniju iskustva u servisu, prodaji, montaži i popravci klima uređaja, u mogućnosti smo da brzo i efikasno odgovorimo na svaki vaš zahtev i potrebu. Iako u samom opisu sajta stoji broj 021, Novi Sad je samo jedan od gradova koji je naša teritorija. Beograd, Kragujevac, Nisa svim okolnim mestima su takođe područja gde naše četiri ekipe montažera i tri ekipe servisera možete pronaći na terenu.

I tu nije kraj, naša misija je da se širimo, jer nam kvalitet usluge koju pružamo to i dozvoljava, tako da nas očekujte i u svom gradu uskoro. Do tada, ono što vam možemo pružiti je dostava klima uređaja, koju vršimo na teritoriji cele Srbije.

Klima servis call centar 08-20h

Takođe, na raspolaganju vam je i naš Call centar koji je u funkciji svakodnevno od 08-20h. Pozivom na broj 062 503 200 dobićete nekog od članova našeg tima operatera, koji će vam pružiti sve neophodne informacije u vidu besplatne podrške ili dati savet koji će vam biti od pomoći. Na ovaj broj nam takođe možete uputiti i kritike ili sugestije, jer one nam služe da unapredimo svoje poslovanje i smatramo ih vrednim koliko i pohvale.